Naj bo vaše grobno mesto vedno urejeno

Urejeno grobno mesto je izraz spoštovanja do pokojnega in hkrati pomembno za svojce, ki želijo ohraniti spomin na svoje ljubljene na dostojanstven način. Spoštovanje do pokojnika se izraža skozi skrbno vzdrževanje groba, ustrezno označevanje ter čiščenje.

Poleg tega urejeno grobno mesto prispeva k celotnemu okolju pokopališča in lahko služi tudi kot kraj za mir in refleksijo za obiskovalce. Zato je nujno, da se grobna mesta urejajo in vzdržujejo s spoštovanjem do pokojnih ter njihovih družin.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj vam pri Pogrebnem podjetju Maribor lahko pravilno svetujejo. Skupaj lahko izberete ustrezen nasad, okrasne elemente in individualno oskrbo grobnega mesta. Izberete lahko enkratno ureditev groba ali se odločite za večkratno ureditev skozi leto in si tako zagotovite zmeraj urejeno grobno mesto.

Cvetličarke v Cvetličarni Aralija bodo poskrbele za primerni cvetlični ali zimzeleni nasad oz. cvetlični aranžma, usklajen z vašimi željami, ki bo dodal spoštljiv pečat vašemu mestu spomina.

Za več informacij lahko pokličite ali jih obiščete  v Pisarni pokopališč Pobrežje in Dobrava, Cesta XIV. divizije 42, Maribor ali v Cvetličarni Aralija Pobrežje, Cesta XIV. divizije 42A, Maribor.

Pisarna pokopališč Pobrežje in Dobrava: 02 480 01 32 | pisarna.pokopalisca@pp-mb.si

Cvetličarna Aralija Pobrežje: 02 480 01 30 / 041 464 935 | aralija@pp.mb.si

Imate vprašanje?

Naslov

Zagrebška 30, 2000 Maribor

PON - PET

9.00 - 14.30

Podobne vsebine

Voden ogled Mestnega parka

Vabimo vas na voden ogled Mestnega parka ob evropskem dnevu parkov, ki bo v petek, 24. maja, ob 10. uri. Zbirna točka bo pri glasbenem paviljonu. ...