Javno podjetje Snaga (v nadaljevanju JP Snaga) se kot upravljavec zaveda pomena varstva osebnih podatkov in spoštuje vašo pravico do zasebnosti. Ta izjava o zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih JP Snaga zbira od uporabnikov, ki obiščete našo spletno stran ali ko se naročate na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila, publikacije.

Upravljavec:Javno podjetje Snaga, d. o. o.
Sedež:Nasipna ulica 64, 2000 Maribor
Davčna številka:SI 22223576
Matična številka:5067855000
Telefon:02 620 58 00
Naslov e-pošte:info@snaga-mb.si

 

Zbiranje osebnih podatkov

JP Snaga zbira osebne podatke, in sicer ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov, ki nam jih uporabniki posredujete ob izpolnitvi prijave na komunikacijo z nami glede podpore, e-novic, vabil dogodkov, publikacij in ostalih produktov JP Snaga, na katere ste se naročili.

Pravna podlaga

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je vaša osebna privolitev, ki jo lahko tudi kadarkoli prekličete.

Uporaba osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za namene, za katere so bili zbrani. Ti nameni so:

  • zagotavljanje dostopa do informacij ali ponudb;
  • obdelavo zahtev uporabnikov;
  • odgovarjanje na vprašanja;
  • zagotavljanje podpore uporabnikom storitev javnega pomena, ki jih izvajajo podjetja v Skupini JP Snaga.

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne tržimo in jih ne posredujemo tretjim osebam, razen v primerih, določenih z zakonom ali z vašim izrecnim soglasjem.

Varnost in shranjevanje podatkov

JP Snaga se zavezuje k skrbnemu ravnanju in zakonito obdelavo vaših osebnih podatkov. Za zavarovanje osebnih podatkov uporabljamo sodobne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito podatkov, si čimer se preprečujejo nepooblaščeni dostopi, spremembe, razkritja ali uničenje. Vaših osebnih podatkov, pridobljenih z obiskom spletne strani ali na podlagi vaše prijave, JP Snaga ne bo posredoval tretjim osebam, razen, če zakon ne določa drugače.

Čas hrambe

Vaše podatke bomo hranili za obdobje, ki je potrebno za uresničitev namenov, ki so navedeni v tej izjavi o zasebnosti, razen v primeru, ko bi bilo daljše obdobje hrambe potrebno ali dovoljeno v skladu z zakonom.

Vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve in za namene, opredeljene v privolitvah, hranimo do preklica privolitve z vaše strani. Enako velja tudi za obdelavo teh podatkov v povezanih družbah, katerim so bili, z vašo privolitvijo, osebni podatki posredovani za isti namen obdelave.

Pravice posameznikov

Posamezniki imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki jih hrani JP Snaga, in imate pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave vaših osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Vprašanja, pomisleke in vse navedene pravice glede obdelave vaših osebnih podatkov smo vam na voljo na e-naslovu: info@snaga-mb.si

V kolikor menite, da so vam kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pri pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si).

Veljavnost in spremembe Izjave o zasebnosti

JP Snaga si pridržuje pravico do spremembe te Izjave o zasebnosti. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani https://www.jhmb.si/izjava-o-zasebnosti/snaga/.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

Pon - pet

8.00 - 14.00